perjantai 30. lokakuuta 2009

Do you smell smoke?

Ihanaa täällä on vilahtanut aurinko muutamaan otteeseen! Kukat ja kasvit ovat saaneet tarvitsemansa valoannoksen ja minä sain heiluttua kameran kanssa, jes!

Eikös ole ihanan pirteä paketti :)? Ei tälle pussukalle voinut olla hymyilemättä edes poski turvonneena ja alahuuli polven kohdilla roikkuen. Värit ovat yksi maailman ihanimmista asioista.

Halusin kokeilla Coboltin ja Black Icen myötä smoky eye -silmämeikin tekoa, sillä toistaiseksi olen kämmännyt sen tekemisen aina tavalla tai toisella. Lopputulos on ollut aina joko:
a) sotku-look
b) nyrkki-look
c) halpa-look.


Ja miten Pandan kävi?

Smoky uno


Silmän pohjustus UDPP. Sisänurkassa NYX Jumbo Eye Pencil Milk. Luomella Mad Minerals Black Ice ja sisänurkassa Mad Minerals Cobolt + päälle taputeltuna Mad Minerals Wedding. Sisärajaus alaluomella NYX Eye Pencil Extreme Black.

Idean värimaailmaan lähti Karkkipäivän blogin eräästä bilemeikistä.

Lopputulos jäi mielestäni raskaan ja värittömän oloiseksi. Syypäänä lienee liian tumma sisänurkka, joka ei tuo silmään valoa juuri lainkaan. Liian tasapaksu lopputulos. Oli hauska jättää yläluomi kokonaan rajaamatta ja (sisä)rajata ainoastaan alaluomi.

Koska rakastuin Black Iceen totaalisesti, käytin sitä myös smoky numero kakkosessa.
Smoky dos

Silmän pohjustus UDPP. Sisänurkassa NYX Jumbo Eye Pencil Milk ja päälle taputeltuna Mad Minerals Wedding. Luomella Mad Minerals Black Ice ja ulkorajaukset Mad Minerals Gel Eyeliner Black Out.

Pidän tästä smokysta tosi paljon, yllätyin ihan itsekkin noin hyvästä lopputuloksesta lähes ensikertalaiseksi! Huomaatteko miten tärkeä on vaalea sävy sisänurkassa :)? Antaa silmille/kasvoille aivan mielettömästi valoa jopa hämyisissä baareissa. Jätin alaripset vanhoista tavoista poiketen kokonaan ilman ripsaria.


Höm, siveltimestä tarttui hieman Coboltia ulkonurkkaan... Milloinkohan sitä malttaisi putsailla noita siveltimiä muuhunkin kuin kämmenselkään meikkausten välissä?

Käytin smoky kakkosessa ensimmäistä kertaa Mad Mineralsin voidemaista (geeli)rajausta Black Outia. Rakastuin tuotteeseen välittömästi, tästä en luovu koskaan. Jälki on samanlainen kuin nestemäisessä eyelinerissä, mutta levitystekniikka on paljon miellyttävämpi. Siveltimellä voi vaikuttaa hyvin paljolti rajauksen lopputulokseen.
Tässä käyttämäni uudet Mad Mineralsit, grr!

Hyvää halloweenia kaikille!
Omalla kohdalla tämä halloween menee omien tupareiden merkeissä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti