sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Blaa Blaa Blaa


Ehdottomasti söpöin tököttipullo minkä omistan :)

Mikäli haluan hiuksistani tuuheat ilman föönausta, levitän hiuspesun jälkeen TIGI Bed Head Small Talkia tasaisesti pitkin hiuksia. Annan hiusten kuivua vapaasti ja tadaa! Kuivuessaan ne ovat tuuheat, ryhdikkäät, sopivan sileät ja pörröisyys/sähköisyys on poissa.

Small talkia voi käyttää myös föönin alla, mutta itse olen saanut parhaimman lopputuloksen juuri vapaalla kuivatuksella.
Tuotetta voi käyttää myös kuiviin hiuksiin tuomaan muotoa ja siloisuutta. Tuoksuna aivan vastustamattoman ihana mustikka, nam!
Tuotetta suositellaan kaikille hiustyypeille, mutta itse en välttämättä menisi laittamaan tätä kovin ohuisiin hiuksiin (voisin kuvitella tämän latistavan niitä "entisestään"?).

Riippuu tietysti ihan hiusten laadusta/rakenteesta ja kuinka paljon ainetta päähän laittaa. Paksussakin tukassa small talkia tarvitaan tuuhean lopputuloksen saavuttamiseksi vain pieni määrä. Kokeilemallahan tämäkin asia selviää :)!


Oletteko te lukijat käyttäneet Small talkia? Mikä on teidän monipuolisin hiustökötti?

4 kommenttia:

 1. Mie käytän myös Small Talkia, ja itsellänihän on todella ohut tukka. Joten oman kokemukseni perusteella sopii myös ohuthiuksisille. Salaisuus piilee annostelussa, liikaa kun sitä laittaa, niin tukka lässähtää varmasti.

  VastaaPoista
 2. Mustakin tää on huippu. Yleensä käytän kuivaan tukkaan, tuo mukavasti tukea ja nostaa hiuksia päänahasta, vaikka tukkani on pitkä. Kerran kokeilin märkään tukkaan juuriin ja föönasin, tuli tosi kiva niinkin :)

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sulle palkinto/haaste, josset oo jo saanu sitä.

  VastaaPoista
 4. norppa, olenpas ollut taas "tarkkasilmäinen" :D. Kiitoksia palkinnosta/haasteesta! Lisää siis paljastuksia tulemaan.

  VastaaPoista