perjantai 25. syyskuuta 2009

Nyt TIGIttää - vai TIGIttääkö?

Cheapsmells nettikaupassa oli vielä muutama päivä sitten kaikki TIGI tuotteet -50%. Minulla on tällä hetkellä kaikki tarvitsemani hiustuotteet (paitsi syväpuhdistava shampoo) joten en tarvitse oikeasti mitään. Mutta... Kaikki TIGI tuotteet puoleen hintaan?


TIGI Catwalk Fashionista Spritz & Shine

Nykyinen puteli on melkein loppu, joten uutta olisi pitänyt jossakin vaiheessa laittaa tilaukseen joka tapauksessa.


TIGI Bed Head Brunette Goddes

Toffeen tuoksuinen kiiltosuihke, tarvitseeko ostosta selittää tämän enempää?


TIGI Bed Head Dumb Blonde
Olen haaveillut tämän hölmön blondin testaamista jo pitkään, mutta minulla on jo tarvittavat ja hyväksi todetut viimeistelytuotteet. Tuotetta on kehuttu kaikkialla, sen pakkaus on älyttömän söpö ja nyt potentiaalinen testituote on alennettu edullisesta hinnastaan vielä puolet halvempaan = ostoskoriin. Näettekö saman järkeenkäyvän logiikan kuin minä?


Kerta TIGI tuotteita lähdettiin tilamaan, niin tehdään homma sitten kerralla loppuun asti. Nämä seuraavaksi tulevat ostokset hoidin toisten kauppojen välityksellä.TIGI S-Factor Shiny Happy People Spray Shine

Kiiltosuihkettani ei ole enää paljoon jäljellä ja halusin kokeilla jotain uutta vastaavaa tuotetta.

TIGI Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo

Must have -tuote reissujen päällä sekä kiireessä. Kesällä tuli matkusteltua paljon ja siksi tämän hetkinen Dirty Secrettini on loppusuoralla.


TIGI For Men Power Surge Hairspray

Mies on jo pitkään halunnut kokeilla tätä (paksu tukka ei pysy koko päivää pystyssä pelkän vahan avulla) lakkaa. Ei ymmärrettävästi halua lainata loputtomiin minun "naiselle tuoksuvia" lakkoja ;).

Aerosoleja joutuu odottamaan taas kuukauden päivät, mutta onneksi niillä ei ole mikään kiire. Edullisempaa erää tuskin joutuu kauan odottamaan. Saatuani tuotteet käsiini raapustan niistä tuotearvostelut tulemaan. Jo omistamistani hiustuotteista olen julkaisemassa kirjoituksia vastapainoksi kosmetiikkapostauksille :).

Oletteko te tehneet minkälaisia hiusostoksia lähiaikoina? Mitä teidän pitäisi vielä hankkia?

5 kommenttia:

 1. oisit vaikka sanonu tuosta tarjouksesta aikasemmin täältä niin muutkin siitä ois hyötyneet

  VastaaPoista
 2. En oo itse asiassa tehny mitään tukkahankintoja pitkään aikaan! Ja seuraava siirto taitaa olla ihan ite parturissa käyminen :)

  VastaaPoista
 3. Ooks muuten kuullu, että jos ton kuivashampoon suihkuttimen jättää väärään asentoon, niin siks se saattaa tyhjentyä se pullo.:D tuli vaan mieleen ku luin just jostain sen :)
  ja jos haluu pelata varman päälle ni ottaa sen suihkuttimen aina pois ku ei käytä !

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, en kuullut itsekkään tuosta kuin vasta viimeisinä päivinä ja en elä kokoajan blogimaailman äärellä :).

  Solja, en olekkaan kuullut tuosta joten kiitos vinkistä! Ensimmäisessä(?) Dirty Secretin erässä oli vikoja ja pullot tyhjenivät parissa päivässä, onneksi ei sellainen sattunut omalle kohdalle :/.

  VastaaPoista
 5. Meinasin tilata tuolta, mutta ne pk:t oli kamalan suuret :( Pöh.

  VastaaPoista