maanantai 15. maaliskuuta 2010

Omistamani kynsilakat

Konad-kuume kasvaa, kasvaa ja kasvaa. Eikä asiaa auta yhtään muutama seuraamani kynsilakkablogi jossa toinen toistaan upeampia konadkikkailuja ilmestyy aivan liian monta kertaa viikossa, kääk!
Olen malttanut mieleni -ainakin toistaiseksi- ja pysynyt perinteisten lakkailujen ja ranskalaisen manikyyrin linjalla.


Do want!

Millaisia kynsilakkoja kaappieni kätköistä sitten löytyy?Aluslakkana toimii Mavala Protective Base Coat ja päällyslakkana/pikakuivattajana OPI RapiDry Top Coat. Käytin ennen Mavalan päällyslakkaa, mutta sen sivellin oli ärsyttävän pieni ja levitystä ei saanut tehtyä sen vuoksi kovin tasaisesti. RapiDry toimi pelastajana, nyt riittää vain yksi veto per kynsi.


Sekalainen seurakunta

Anytime "Auringonkukka", L.A. Colors "China Gold", Mavalan peruspunainen sekä Wet n Wild musta.

Kynsilakkaintoni pompasi aikoinaan uusiin sfääreihin tutustuessani kynsilakkavalmistajaan nimeltä OPI.


Louvre Me Louvre Me Not (kuvat alempana), You Don't Know Jacques!, Ginger Bells!, The "It" Color, Rubble For Your Thoughts, Can You Dig It?, Conga-line Coral, You're A Doll, Silent Mauvie

OPI kynsilakkojen kestävyys ja loputtomalta vaikuttava sävyvalikoima ilahduttavat minua joka kerta, annan vielä ison plussan kynsilakkojen hauskoista nimistä :).

OPI:n lakkoja saa tilattua mm. jenkeissä sijaitsevista 8ty8beauty ja Head2toebeauty nimisistä nettikaupoista.
Head2toebeauty myy OPI lakkansa kokonaan pois, eli uusia ei ole tulossa loppuneiden tilalle. Postituskuluista kannattaa kysyä sähköpostin kautta. Molempia putiikkeja olen kuullut moitittavan hitaasta asiakaspalvelusta, mutta ainakin kaikkin minun sähköpostikysymyksiini on vastattu molemmista kaupoista muutaman tunnin sisällä.

Olen itse ostanut muutaman lakan 8ty8-kaupasta, toimitus tuli viikossa perille ja lakkojen ympärille oli kääritty hyvin paljon sanomalehtiä (vai kenties kokonainen lehti?) että olisi ollut suorastaan ihme jos joku lakoista olisi onnistunut menemään rikki kuljetuksen aikana.


OPI lakkoja myy yllä mainittujen putiikkien lisäksi myös lookfantastic, mutta hinnat ovatkin sitten jo toista luokkaa (£9.95) plus postikulut mitkä eivät LF:ssä ole edullisimmasta päästä.


Parhaimmaksi ja edullisimmaksi kynsilakkojen ostopaikaksi olen todennut eBayn. Yksi suosikkimyyjistäni on r93 "Amy" (100% positive feedback 4696kpl) jolla on Nail Polish Elegance -niminen kynsilakkakauppa. Häneltä löytyy eri valmistajien kynsilakkojen lisäksi myös kaikkea muuta oheistavaraa kynsiin ja käsiin liittyen.

** Lakka ei enää myynnissä **Can You Dig It? -lakkapullo löytyy vasemmasta kädestä ja kuvassa molempien käsien nimettömän kynnet on lakattu kyseisellä lakalla eli lakkaa ei ole sen enempää käytetty. Muut kynnet on lakattu sävyllä Louvre Me Louvre Me Not.


Can You Dig It? & Louvre Me Louvre Me Not

Kynsilakasta kiinnostuneita pyytäisin ottamaan minuun yhteyttä joko sähköpostitse (palapandaa ät hotmail . com) tai kommentoimalla tähän merkintään. Auttakaa pientä OPI-poloista löytämään huolehtiva ja rakastavainen koti :)!

6 kommenttia:

 1. Apua! Tuo orpo-Opi poloinen on minusta oikein nätti <3 Olen tehnyt tällä viikolla hyviä töitä x2 ja adoptoinut jo 2 lakkaa.. menisköhän siinä rinnalla kolmaskin? ;)

  VastaaPoista
 2. Laura, kolmas kerta toden sanoo ;). Sävy on tosiaan nätti, mutta omalla hipiälleni ehkä hitusen liian kylmä :). Voin laittaa sinulle hintapyynnön vaikkapa sähköpostitse? OPI-vauvva on hyväkäytöksinen ja sisäsiisti.

  VastaaPoista
 3. Oo itekkin haluisin kovasti noita konadeja, epäilen vaan että tää rähmänäppi ei sais mitään aikaseks :D

  VastaaPoista
 4. Nokun mun värit on just aina kylmän sävyisiä! :D Et pistä vaan.. ja toivottavasti opi menee kirjeejä! Esim. CG on liian leveä :/

  VastaaPoista
 5. Laura, pöh en löytänyt sähköpostiosoitetta tai sitten olen tosi myyrä. Mutta hintapyyntö olisi 6,5€ :)

  Luulen ettei tuo mene maksikirjeen puolelle, mutta täytyy vielä varmistaa. Se raja on kyllä ärsyttävän pieni.

  VastaaPoista
 6. Pistin sulle muutes pari päivää taaksepäin mailia, jos et oo hoksannu kattoo :)

  VastaaPoista