tiistai 8. syyskuuta 2009

Etelän kaipuuAijai tässähän alkaa ihan oikeasti haikailemaan takaisin etelän lämpöön...


"Vuorokausi meren rannalla"Onko teillä ollut tavallista erikoisempia inspiraation lähteitä meikkien tekoon?

5 kommenttia:

 1. Tuosta "vuorokausi meren rannalla" tulee mieleen sama kuva jota itse käytin (epäonnistuneesti) inspiraation lähteenä eräässä meikissäni.
  http://thumbs.dreamstime.com/thumb_138/1176416196415rqb.jpg
  Sun meikki on kyllä onnistunut!

  Kivan oloinen blogi sulla, erityistä plussaa viherkasvipostauksesta :) Mulla on myös kämppä ääriään myöten täysi rehuja :D

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Löysin joskus internetin syövereistä oranssisinisen silmämeikin ja pistin tämän must try-listalle, meikki oli muuten samanlainen kuin linkissäsi mutta silmä oli eri värinen ;). Eli taisi olla joku toinen samanlainen meikkikuva.

  Rehut ovat ihania, varsinkin kun huomaa että ne kasvavat silmissä ja tekevät uusia silmuja - ihan kuin lasten kasvun seuraaminen :D?

  VastaaPoista
 3. Niinpä :) Kesä on kukkasten aikaa, syksyllä iltojen pimentyessä onkin kiva taas uppoutua meikkien ja kynsilakkojen maailmaan...

  VastaaPoista
 4. Taas niin upeat meikit! Tulee tosiaan joku tropiikki mieleen... :)

  VastaaPoista
 5. Inkivääri, kiitoksia ^^. Löyty viimeinkin hyvä pieni sivellin millä saa hyvin iskettyä värejä luomille ja ennen kaikkea kun nuo 88 paletin sävyt ovat niin helppo häivytellä keskenään :)! Ja väri myös pysyy luomilla. On se niin luomivärikohtaista näköjään tuokin homma :I.

  VastaaPoista