torstai 6. elokuuta 2009

Vaaleanpunaisia ostoksia

Viimeisimmät ostokset!

Ajattelin panostaa luomen pohjustukseen oikein kunnolla ja hankkia monien ylistämää Urban Decay Eyeshadow Primer Potionia. Sisäinen nörttini (ai mitenniin sisäinen?) innostui tästä nimestä myös toisella tavalla - Potion hihi.Potioni tuli perille epäekologisemmalla tavalla mitä olen koskaan nähnyt. Pieni tuotepaketti oli ison kirjan kokoisessa pahvilaatikossa ja tämän pahvilaatikon ympärille oli pyöritelty ja teipattu turhan iso yrityksen teksteillä varustettu muovipussi :D! Tämän takia piti lähteä käymään erikseen postissa kun Potioni ei mahtunut tulemaan postiluukusta. Huhhuh.

Lovely Pink

Nyt on sekä pakastin että kylpyhuoneen kaapit täynnä marjoja. Herbina Marja Spa -tuotteissa oli -20% alennus, sehän olisi ollut melkein jo tyhmää jättää hyvä alennus välistä! Vanha kasvovesi on loppumassa, uudet kuorintavoiteet ovat aina kokeilemisen arvoisia ja puhdistusemulsioita on ennestää vain kaksi kappaletta... Hyst!

Marja Spa kasvovesi on ihanan raikkaan tuntuinen kasvoilla. Alkoholittomuudesta iso plussa, iho ei tunnu kuivalta/kireältä eikä kasvovesi haise -yleensä tyypillisesti- kemikaalille. Marja Spa puhdistusemulsio poistaa meikin hellästi, mutta tehokkaasti. Monet puhdistusemulsiot aiheuttavat kuivaa tunnetta etenkin poskilla, mutta tämä emulsio piristää varsinkin aamuisin tuoksullaan ja pehmeällä koostumuksella. Marja Spa kuorintavoide jättää ihon pehmeäksi ja hyväntuoksuiseksi.

4 kommenttia:

 1. Mulla on ton Herbinan sarjan toi kuorinta ja sit naamio. Ja taitaapa muuten olla shampoo ja hoitoainekin, mutten niitä niin paljoo ees käytä. Mut siis ihana sarja kyl. Se naamio on niinku mansikkajukurttia löis naamaan :D

  VastaaPoista
 2. Norppa, ite käytän enimmäkseen tuota kuorintaa, hoitosuihketta ja kosteusrasvaa. Tuoksu on kaikissa aivan vastustamattoman ihana :)!.

  Inkivääri, joo muutoksen huomasi etenkin mineraaliluomivärien kanssa. Normiluomivärien kanssa en ole ehtinyt vielä kokeilemaan.

  VastaaPoista
 3. HUH, hiukka rankalta kuullostaa tuo postipaketti! :)

  VastaaPoista