maanantai 31. elokuuta 2009

Remontti tapahtuu :O

Olohuone alkaa olla tavarahankintojen osalta valmis, mitä nyt jotain pientä sinne luultavasti tullaan muuttamisen jälkeen hankkimaan (esim sisustusjuttuja).

Löydänköhän kaikille vielä kotonani oleville tavaroille järkevän paikan? Mihin saan kaikki pikkutauluni ängettyä? Kun ei noista oikein järkevää kollaasiakaan saa aikaiseksi. Entäs kaikki pienet koriste-esineet jotka sopivat tänne niin hyvin? Ovatko ne kuitenkin liian pieniä nyhriä uuteen asuntoon? Entäs tuo yksi hieman sinertävä pöytälamppu ja sininen kynttiläkuppi? Tykkään niistä, mutta sininen on ehdoton nou nou meidän kotiimme :D. Värinä tykkään sinisestä, mutta olen kasvanut jo ajat sitten siitä ulos. Sininen on sisustuksessa väri johon kyllästyy todella nopeasti (luulin ensin olevan vain minun mielipiteeni mutta olen kuullut tuota myös monelta muulta).Makkariin täytyisi hankkia vielä pari vähän isompaa ostosta. Lattia huutaa pehmeää ja rusehtavaa mattoa, mielellään sellaista pörröistä. Helppo nakki! ...Not. Makuuhuone ei ole mikään ylimääräisen tilan valtakunta, siitä pitää huoneen neliöt ja iso parisänky huolen. Yöpöydät olisi ihan mukavat, mutta mitään kovin syvää ja raskasta sinne ei todellakaan voi hankkia, muuten saa harrastaa rapukävelyä oikein kunnolla. Eikä sinne pieneen huoneeseen mikään kovin iso ja raskas sovikkaan. Toisella puolella sänkyä tulee luultavasti yksi uutta maalipintaa odottava tuoli yöpöydäksi.


Makuhuoneemme uudet lamput :)!

Suuria uutisia! Remonttimiehet ovat vihdoin ja viimein eksyneet asuntoomme asti ja ovat tehneet sielä töitä keskiviikosta asti \0/. Voi jukra, ei niitä olla odotettukkaan kuin puolitoista kuukautta...Tuo näky on ihan oikeasti silmiä hivelevä, sillä tätä ollaan nimenomaan odotettu se puolitoista kuukautta. Haluaisin kyllä tietää millä tavalla isännöitsijämme pitää asuntoamme täysin asumiskuntoisena? Joo kerrostalossa on yleiset suihkutilat (no jee jonkun pitäisi vahtia siellä ovella ettei kukaan tunge sinne saunavuoroon) mutta pitäisikö vessa-asiat hoitaa kenties naapureilla vai lannoittamalla lähipuistoa? Olohuoneemme ja makkarin oviaukot on vuorattu umpeen paksulla pölysuojapahvilla, fiksuja remonttimiehiä :). Keittiötä ei tarvitse turhaan suojella, koska maalipinta tulee kuitenkin uusiksi ja pölyä/"sotkua" on siellä jo entuudestaan. Keittiön maalaamista on turha vielä edes aloittaa ennen kuin remppa on saatu pois alta. Huh, onneksi vanhemmat eivät asu kaukana :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti