keskiviikko 26. elokuuta 2009

Oranssia mä metsästän, oranssia mä metsästän

Se Oikea ei osunut tälläkään kertaa nappiin, vaikka melkein jo uskalsin sellaista toivoa. Missä oikein olet, oi armas oranssi prinssini? Uskon yhä siihen, että maailmassa on vain minua varten olemassa ihanan oranssisen sävyinen kevyt ja pitävä huulikiilto. Ei ruskea, ei mutainen, ei pinkki eikä punainen. Ehkä minua vielä joku kertaa onnistaa etsinnöissäni.


Omat huuleni ovat sen verran punertavat, että jo pienikin punaiseen taittuva sävy saa huuleni näyttämään todella punaisilta. Tiedättehän ne klassiset meikkikuvat joissa punatukkaisella tytöllä on todella punaiset huulet ja meikki on muuten hyvin vaalea tai silmät ovat meikattu utuisiksi? Minulla sellainen ei toimi sitten ollenkaan! Koko olemukseni näyttää jotenkin "suttuisalta" ja kylmältä jos lipaisen huulilleni tummanpunaista punaa. Itse punan ei tarvitse edes olla kovinkaan tumma, huulteni punapigmetti pitää muuttumisleikistä huolen.
Yleensä joudun pohjustamaan huuleni ihan peiteaineella mahdollisimman nudeiksi, mutta yleensä silloinkin pisamat kuultavat huulteni ohuesta ihosta läpi.


Täpläsuu feat NYX Round Lipstick "Indian Pink" ja NYX Slim Lip Pencil "Tangerine"Tangerine on ihanan värinen, se on sävyltään hieman pinkki mutta taittuu silti lämpöiseen oranssiin. Sopii "pinkkeydestä" huolimatta oikein hyvi lämpöisten huulimeikkien kaveriksi.


NYX Tinted Lip Spa "Sake" ja "Copacabana" hoitavat huulia antaen niille myös kevyen värisävyn. Tuoksu on raikas ja piristävä piparminttu.


NYX Fruit Lip Balmin vesimelonin tuoksuinen huulivoide tuoksuu... ei millekkään? Tosin tuoksuuko vesimeloni millekkään muulle kuin vetiselle hedelmälle :D?NYX Round Lipstick "Sunflower" (vas) on nätin värinen, mutta minulle melko tumma :I. NYXillä on turhan harhaanjohtavat nimet... Ja ihmiset kuvaavat swatcheja selvästi väärässä ja epätodellisessa valossa kun ei sen pitänyt olla noin punainen v_v.

Odotin NYX Girls Round Lip Gloss "Apricot" -sävyn olevan löytämieni swatchien perusteella oranssisempi, mutta tämäkin paljastui melkoisen punertavaksi.Päätin kokeilla perstuntumalla vielä yhtä NYXin huulipunaa, Iris -sävyistä. Etsin ja katsoin läpi ties kuinka monta swatchia kyseisestä sävystä ja sen pitäisi nyt ihan oikeasti olla melko vaalea eikä todellakaan punainen. Mahtaakohan kauan etsimäni prinssi löytyä jopa matkalla olevasta paketistani?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti