torstai 27. elokuuta 2009

Love that stick!

Pohjustajana toimivista luomiväripuikoista olen lukenut ja kuullut kehuttavan niin monessa blogissa, että pitihän niitä päästä myös itse kokeilemaan.Vedenkestävä luomiväripuikko GOSHilta. Luomiväriä voi käyttää ihan tällaisenaan, mutta väripuikot ovat suosittuja etenkin värillisinä pohjustustuotteita silmämeikissä. Erilaisia sävyjä on olemassa yhdeksän ja itse omistan niistä tällä hetkellä kaksi; Love That Gold! ja Love That Beige!


http://www.goshcosmetics.com/
Violetti näyttää ihanan houkuttelevalta hämärtyvien syysiltojen menomeikiksi, ehkä sellainen löytyy vielä joskus minunkin meikkipussistani. Tosin, en ole käyttänyt violettia/luumua pitkään aikaan silmämeikissa ja olen yrittänyt päästä siitä ikään kuin jo kokonaan eroon.


Love That Beige ja Love That Gold
Beige on aavistuksen verran valkoisen ja luonnonvaalean yhdistelmä. Sopii hyvin kaikenvärisen -etenkin vaalean- silmämeikin pohjaksi sekä kulmaluulle. Minulla Beige toimii ihan yksinäänkin käytettynä, kirkas mutta hillitty sävy avartaa ja tuo kirkkautta katseeseen. Gold toimii ruskeiden- ja kultaisten silmämeikkien kanssa.

1 kommentti:

  1. En tienny, että noita Goshin puikkoluomivärejä voi käyttää pohjustukseen. Pitää kokeilla noita, kun eivät oo mitenkään liian kalliita sokoksella :)

    VastaaPoista