torstai 6. elokuuta 2009

Huulet, punahuulet

Muutama kuukausi sitten tein meikkipusseille suursiivouksen ja heitin surutta kaikki huonoksi menneet (kuluneet, sotkuiset, haisevat jne) tuotteet pois. Kuvasin jäljelle jääneet punat ja kiillot (nii en siis toki jättänyt vain huulimeikkejä jäljelle ;D) swatchien muodossa. Kuvasta puuttuvat tarkoituksella NYXit jotka löytyvät täältä.MSCHIC, Wet'n Wild, GOSH, Maybelline, Lumene, Lumene, Maybelline

MSCHIC By Seppälä Flirty Girl -kiiltopuna on soma, "trooppisen" pinkin sävyinen. Tyylikäs pakkaus saa tuotteen näyttämään arvokkaammalta ;).
Wet'n Wild Silk Finish 32 on kevyt huulilla eikä tuoksu juuri millekkään. Sävy on omaan makuuni turhan kylmä ja kova. Käytän erittäin harvoin ja silloinkin hyvin varovasti ja vähän levitettynä.
GOSH Lip Gloss 8900 -huulikiilto on syötävän ihana! Koska ihoni on hyvin vaalea, väri ei kädestä juuri näy mutta vaaleilla -punertavilla- huulillani väri on todella kaunis. Tuo huulille nätin helmiäisen pinnan. Puikko on söpö ja tumma korkki on tehty ihanan tuntuisesta materiaalista <3 .="" span="">

Maybelline Watershine Strawberry Ice Cream 19 punertava väri, joka on vaaleilla huulillani ehkä kuitenkin turhan punainen. Puikon ulkomuoto on hieman tylsä ja "halvan" näköinen.
Lumene Wild Rose Lipstick I've Dreamed / Uneksin -huulipunasta on tullut yksi suosikeistani. Lumenen vanhat iänikuiset siniset huulipunapuikot ovat onneksi menneen talveen lumia ja tilalla on uusi .... punainen puikko muutamalla kuopalla? Eh. Mielikuvistusta olisi tietysti voinut käyttää hieman enemmän.
Persikkainen puna on todella nätti ja tuoksun kuvailuksi riittää varmasti pelkkä "Lumene" :D. Ei tuoksu onneksi yhtä voimakkaalle kuin siniset edeltäjänsä. Eikös puniin olisi voitu tehdä esimerkiksi hieman marjainen tuoksu?
Lumene Natural Code Lip Gloss Fres Pink 5 sekä Icy Melon 7 ovat mielyttävän tuoksuisia olematta kuitenkaan liian ällömakeita. Muodokas aplikaattori on levitykseen näpsäkkä. Pidän molempien kevyestä koostumuksesta, joka ei tunnu huulilla liian tahmeilta.

Viimeisenä ja ehdottomana suosikkina koreilee
Maybellinen Amorous Corail -huulikiilto, joka on aivan ihanan korallinen ja persikkainen! Se on kuin minulle tehty. Antaa huulille luonnollisenn lämpöisen värin. Ei ole tahmea eikä tuoksu makealle, jes!
(Siinä ei sitten ole paakkkuja vaikka siltä näyttääkin, pisamat kuultavat läpi ja näyttävät lähinnä klimpeiltä :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti