lauantai 1. elokuuta 2009

Asunto puhdistautuu

Torstaina olimme käyneet siivoamassa makuuhuoneen lattiasta kattoon ikkunoineen ja vaatekaappeineen päivineen. Yllätyin kuinka kirkkaaksi vaatekaapin lasiovet muuttuivat ja puhumattakaan ikkunasta! Huh.

Eilen juoksin kahdessa eri postissa, kantamassa parisänkyä, hakemassa pöytätaso kokeiltavaksi (joka osottautui liian köntiksi) ja viemässä verhot ompeluun. Olohuoneen ikkunat tuli hinkattua säihkyvän puhtaiksi ikkunakarmeja myöten (kiitos äiskä).Vietiin minun kotontani muutama pahvilaatikollinen lisää tavaroita asunnolle, muun muassa kuvassa oleva lamppu feat kaikkea epämääräistä taustalla.Miehen astialaatikosta löytyi kaksi peltipurkkeja.Ilta oli jo pitkällä, koko päivä oli juoksemista kahden eri auton kanssa ja massu muisti viimeisimmän ruokailuhetken olleen joskus aamulla. Kävimme miehen kanssa nälästä lähes sokeina grillillä ja WTF mikä tuo on :D?

Tuo pitäisi joskus kuvata vierekkäin jonkun kämäsen Big Mäkin kanssa!

1 kommentti:

  1. Oi ihanaa seurata, millainen koti teillä tulee olemaan. Jo tuosta yhdestä kuvasta voin päätellä, että meillä on aika samanlainen maku ;)

    VastaaPoista