keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Sim Sensitive 4 Shale Oil Shampoo - Rasvoittuvat hiukset ja kutiava päänahka

Sim Sensitive 4 Shale Oil Shampoo

Ylirasvoittuville hiuksille ja herkälle, kutiavalle hiuspohjalle.
Tehokas erikoisshampoo rasvaisen hilseen ja taliköhnän hoitoon. Shale Oil liuskekiviöljy tasapainottaa liiallista talineritystä ja rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa sekä ylläpitää hiusten ja hiuspohjan oikean kosteustasapainon. Pesee hiukset kiiltävän puhtaiksi ja raikkaiksi. Monien seborreasta kärsivien suosikkishampoo.

pH 5.7
Sim Sensitive -tuotteita löytyy myös normaaleille, kuiville sekä käsitellyille hiuksille.
Miehelläni on nopeasti rasvoittuvat hiukset ja hiuspohja kutisee lähes kokoajan. Päänahka ei ole kuitenkaan koskaan punoittanut tai hilseillyt, eli ongelma ei ole ollut vakavin mahdollinen.

Erilaisia shampoita on tullut kokeiltua, mutta mikään ei ole oikein auttanut tuohon ylirasvoittumiseen eikä kutinaan. Kampaaja suositteli miehelleni kehuttua System 4 -shampoota. Tuote ei ollut hinnalla pilattu, vaan se maksoi 13€.

Mies käyttää pelkästään muutaman kerran viikossa Simiä ja muulloin TIGI For Men Clean Up Daily -shampoota. Tuotteen teho tuntuu vaikuttavan silti kokoajan. Kutiaminen loppui lähes kokonaan heti ensimmäisen pesukerran jälkeen ja hiukset tuntuivat myös eri tavalla puhtailta kuin ennen.

Itselläni ei ole ollut ongelmia päänahan kanssa, se ei ole koskaan punoittanut eikä hilseillyt. Ainoastaan tämän vuoden puolella päänahka on alkanut temppuilemaan juuri kutiamisen muodossa. Kosteustasapaino oli hiuksissa kiikun kaakun (huomasi mm. sähköisyydestä) ja uusi kosteuttava shampooni oli vasta tuloillaan UK:sta. Päätin testata mieheni System neljää ja sehän auttoi myös minulla heti ensimmäisen pesukerran jälkeen!

Suotittelemme molemmat tätä shampoota kaikille joilla on nopeasti rasvoittuvat hiukset ja/tai kutiseva päänahka.

Myös markettien valikoimista löytyy XZ:n tuoteperhe joka on todettu hyväksi päänahan kutinan hoitoon. Tuoteperheeseen sisältyvät shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä hoitosuihke.
_____

Sim.
Sim on alan merkittävimpiä hajusteettomien ja hypoparfymoitujen hiuskosmetiikka- ja hygieniatuotteiden valmistajia maailmassa.
Sim Sensitive -tuotteet on valmistettu parhaista, tutkituista ja turvallisista, dermatologisesti testatuista raaka-aineista. Osa tuotteista on hajusteettomia ja väriaineettomia, osa myös säilöntäaineettomia. Sim on luonutmyös hajusteille herkistyneille mahdollisuuden nauttia tuoksujen maailmasta.
Tunnetuimmat Sim Sensitive brändit ovat System 4, DS Dermasyd, FORME 4U ja Nature 4 Future sekä CX Corrector.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti