perjantai 24. heinäkuuta 2009

NYX

Olimme tehneet kaverini kanssa kimppatilauksen Cherry Cultureen ja suureksi yllätykseksi paketti sujahti postilaatikostani vain muutamaa päivää myöhemmin!


NYX

NYX Round Lipstick
Häivytystä

Sierra ja Terra Cotta ovat omaan makuuni- ja ihosävyyni aavistuksen verran liian tummia. Sierra sopi tummuudesta huolimatta yllättävän hyvin, mutta Terra Cottaa saa käyttää todella varovasti - yllätti tummuudellaan/ruskeudellaan oikein kunnolla. Tulen sitä kuitenkin käyttämään - tavalla tai toisella :) (esim. vähän väriä + huulikiilto). Tea Rose on aivan ihana! Se oli näistä punista eniten odotuksia ja swatcheja vastaava.

Kaikki NYX-tuotteita tilanneet luultavasti tietävät että NYX:n väripaletit ovat kaikkea muuta kuin realistisia ja yllätyksiä on tullut varmasti monelle tilaajalle. Etenkin jos on tehnyt tilauksia pelkästään väripalettien perusteella. En voi tietenkään sanoa tätä kaikista sävyistä, mutta ainakin kaikki omat tilamani sävyt olivat paljon tummempia kuin olin odottanut (ja tässä tapauksessa ruskeampia). Ensi kerralla täytynee tilata paljon vaaleampia sävyjä. Tässä hieman vertailua kahden eri kaupan välillä;

Cherry Culture:

Sierra, Terra Cotta, Tea Rose

Nonpareil boutique:


Sierra, Terra Cotta, Tea Rose


Sierra näyttää CC:n sivuilla ihanan persikkaiselta (millaista hieman odotinkin), kun taas NB:n paletti kuvastaa enemmän sen todellista sävyä. Terra Cotta sen sijaan... köhöm :D Oranssi vs punainen? Totuus: ruskea. Tea Rose näyttää suht samalta molemmissa kaupoissa, mutta taittuu ainakin minun huulillani enemmän lämpöisen pinkin puolelle.

Punat olivat laadultaan todella hyviä, olen kuullut NYXiä kehuttavan useammasta paikasta ja nyt pääsin toteamaan sen itse. Punat tuntuivat huulilla ihanan kevyeiltä -lähes olemattomilta- ja raikkailta. En voi sietää tunkkaisen- ja raskaan tuntuisia/hajuisia punia, yök.

_____

Huomasin juuri ettei kummallakaan koneella ole ainuttakaan kuvaa NYX Girls Round -huulikiillostani vaikka sitä kuvailin myös :o. Se puuttuu myös tuosta kimppakuvasta... Mitä ihmettä :D? Tilasin joka tapauksessa vielä Chocolate Moose -huulikiillon


Chocolate Moose

Merkinnän ensimmäisessä kuvassa päällimmäisenä oleva Eyeshadow Trio on jäänyt myös ilman tarkempaa valokuvaamista, mutta laitan sen sekä huulikiillon swatchit sitten omaan merkintään.


Shimmer / Peach / Copper

-->

1 kommentti:

  1. On ne sitten ihania. <3 Toi sun luomiväritriosi himottaa muakin niin paljon että pitää varmaan seuraavalla kerralla tilata sellanen. :)

    VastaaPoista