maanantai 20. heinäkuuta 2009

My First But Not Last O.P.I


OPI Russian kokoelman Ruble Your Thoughts

"Tiilenpunainen lakka erittäin hienojakoisella kultaisella, punaisella ja vihreällä shimmerillä."

Noin luki lakan entisen omistajan blogissa, joten mitäpä tähän muuta lisämään (ai mikä vihreä :D?). Itse en kuvailisi sitä ehkä tiilenpunaiseksi (minun tiilet ovat punaisempia ;D!), mutta enpä keksi sille oikein mitään toistakaan kuvaavaa sanaa. Punaista, kultaa ja hitusen terraa?

Lakka näytti nettikauppojen kuvissa melko tummalta ja ruskealta, mutta lakatessani kynnet toiseen kertaan lopputulos oli upea! Onnistuin osumaan lakattujen kynsieni kanssa hiireen, näppäimistöön ja lopuksi pöytäänkin, mutta lakka ei mennyt ollenkaan kasaan tai näyttänyt lohkeilevan (kuten useimpien lakkojen kanssa tuppaa käymään).

Pysyvyys on ihan eri luokkaa mihin olen aikaisemmin tottunut. Lakka pysyi yli viikon täydellisenä, nyt kahden viikon jälkeen lakkaa puuttuu ainoastaan kynnen tyvestä. Kiitosta vaan Sagulle keneltä sain tämän ihastuttavan kynsilakan :).
Edellisessä työpaikassani sain henkilökunta-alennusta mm. kosmetiikasta ja kyseisessä työssä palvelin ja neuvoin ihmisiä, joten kädet olivat kokoajan esillä. Innostuin silloin kynsien koristelusta ja ostin edullisesti kynsilakkoja kaikissa mahdollisissa väreissä ja taiteilin niistä vaikka mitä. Pohjaväri + erivärisiä palloja/raitoja/täpliä/kuvioita, tarroja, kaikki kynnet eri värisiksi, manikyyrejä... listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle.

Siihen aikaan kasvatin kynteni myös kauniin keskipitkiksi (en ole koskaan pitänyt oikein pitkistä kynsistä), vaikka ne joutuivatkin välillä kovalle koetukselle muun muassa somistustyötä tehdessä. Jossakin vaiheessa innostus kynsien koristeluun alkoi hiipumaan ja lopulta jätin kynsikoreilut sikseen. Leikkasin kynnet lyhyiksi (=tietokoneella näpyttely ja kassakoneen käyttö muuttui mukavemmaksi) ja lopetin lakkojen käytön. Välillä saatoin lakata kynnet yhdellä värillä tai sitten pelkästään värittömällä lakalla. Olen tällainen tuuliviiri innostuskohteitteni suhteen :).

Nyt sain uuden kynsilakan myötä kiinnostukseni kynsiä kohtaan kasvamaan uudelleen ja haluan taas kaikenlaisia ihania lakkoja kaappieni hyllyille! Vanhat kynsitarranikin taitavat olla onneksi edelleen jossakin laatikossa tallessa... Tästä se taas lähtee :D!

6 kommenttia:

 1. Hih, iteki ostin just ekan Opin lakan - Kickissä niitä oli ihan naurettavan halvalla ja nyt harmittaa, etten ostanut enempää, mutta toisaalta onhan tuota lakkaa jo ihan tarpeeksi muutenkin... Vaikuttaa kyllä hyvältä lakalta :)

  VastaaPoista
 2. Ihastelin myös itse Kicksissä OPI:n lakkoja, mutta täällä ne olivat kaikki normaaleissa hinnoissa :/.

  VastaaPoista
 3. Kyllä mä vaan näin siinä vihreään taittuvaa shimmeriä auringonvalossa! :D Tosi outoa.

  VastaaPoista
 4. Tai sitten siula on vain harjaantuneempi silmä noiden lakkojen kanssa :D

  VastaaPoista
 5. Ei tuo lakan kärjistä lähteminen johdu kynnen kasvamisesta- kynsi kasvaa alaosasta, juuresta.

  VastaaPoista
 6. No voi aivo, piti kirjoittaa tyvestä eikä kärjestä :'D. Kiitos anonyymi tarkkaavaisuudesta :).

  VastaaPoista