keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Lovely Secret

Postilaatikkoon tuli eilen paketti. Onko se? Voisiko se olla? Onko se... ... ON!


Dirty Secret come to mama!
Ensimmäiseksi täytyy todeta että on aivan törkeän upea pullo! Sopisi meidän olohuoneen hyllylle ulkonäkönsä puolesta vaikka heti ;). Testasin kuivashampoota eilen mieheni hiuksiin ja annoin tuotteen vaikuttaa aluksi liian vähän aikaa (olin liian tohkeissani). Vähäisestä vaikutusajasta huolimatta hiusten likaisuus oli poissa ja hiukset tuntuivat ihanan pehmoisilta. Tuote imee rasvaöljyn pois tehden hiuksista mattapintaisemman (eli puhtaamman näköiset) mutta ei kuitenkaan elottoman puuteriset.
Kuivashampoota suihkutetaan hiusten tyveen, jolloin se imee ylimääräiset öljyt ja rasvat pois. Hiuset tuoksuvat raikkailta ja puhtailta. Hiusten pesuvälien vähentäminen säästää hiuksia lämpövahingoilta, värin lähdöltä ja muilta ulkoisilta rasituksilta. Suihkutettuna pelkästään tyveen hiukset saavat volyymia ja tuuheutta, eli melkein fööniä vastaavan lopputuloksen! Veikkaisin olevan etenkin ohuthiuksisille kokeilemisen arvoinen tuote :)?
Testasin tuotetta itselleni tänään aamulla, kun piti lähteä kiertelemään huonekalukauppoihin ja en millään jaksanut raahautua sitä varten suihkuun pesemään likaantunutta otsatukkaa. Liukas otsis tuntui pehmeältä, tuoksui raikkaalle ja likakiillon tilalla oli lähes mattapinta - Jes!
Arvatkaapa muuten mihin heräsin tänään aamuna kello 08:00? Huoneestani kuului *suh suh suuuh* ääntä ja kömmin ylös sängystäni peittojen alta katsomaan että mitä ihmettä huoneessani oikein tapahtuu
(mieheni mielestä näytin sokealta myyrältä mikä kömpi ulos kolostaan). Siellähän mieheni hääräsi ja suihki minun Dirty Secrettiäni hiuksiinsa!
"
No ku en jaksanut mennä pesemään hiuksia suihkuun..." voi rontti :D.

1 kommentti: