torstai 9. heinäkuuta 2009

Laatua edullisesti


Edullisia löytöjä

XZ Suklaa & Vanilja hoitoaine rauhoittaa sekä kosteuttaa kutiavaa ja herkkää hiuspohjaa. Käytän jätettäviä hoitoaineta ainoastaan 1-2 kertaa viikossa iltoina, jolloin tiedän etten ole menossa seuraavana päivänä mihinkään / minun ei tarvitsee laitella hiuksiani. Hiukseni muuttuvat nimittäin pois pestävän hoitoaineen jälkeen hyvin pehmeiksi ja joustaviksi jolloin muotoileminen on haasteellisempaa. Sen takia suosin mielummin jätettäviä hoitoaineita.
XZ Suklaa & Vanilja hoitosuihke kosteuttaa hiukset helposti ja nopeasti. Vähentää minulla hiusten sähköisyyttä ja antaa hiuksille kiiltoa. Suihke sopii erityisesti kuiville ja rasittuneille hiuksille. Hoitosuihketta voi suihkuttaa joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. XZ:t eivät sisällä silikonia tai silikoniyhdisteitä.

Vanilja on yksi suosikkituoksuistani, mutta XZ:n tuotteiden tuoksu ei erityisemmin helli aistejani - en ole koskaan tykännyt keinosuklaan tuoksusta. Enpä olisi uskonut että tulen vielä joskus käyttämään markettien hiusjuttuja! Päänahkani kutisee aina välillä (ei onneksi pahasti) ja olen lukenut että XZ on edullinen mutta hyvä kutinan hillitsemiseen. Nyt ne ovat todettu toimiviksi myös itse.
Rainbow Puhdistusemulsio tarttui mukaani erään huoltoaseman marketista matkatessani mummolasta kotia. Purkin kaunis ulkomuoto kiinnitti huomioni (harmaat köynnöskiekurat valkoisella pohjalla) ja kätevä kierrekorkki on kuin tarkoitettu matkustamiseen. "Nappikannelliset" tuotteet fuskaavat helpommin pyöriessään laukuissa ja kasseissa. Ennen käytin Nivean kosteuttavaa puhdistusmaitoa, mutta iho tuntui jokaisen pesun jälkeen kuivalta ja kireältä. Rainbow tuoksuu hyvälle, puhdistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti (ripsivärit puhdistuvat alaluomestakin kunnolla) ja iho tuntuu ennen kaikkea ihanan raikkaalta <3 .="" style="font-weight: bold;">Herbina Kosteuttava kasvonaamio Marja Spa. Levitin kasvonaamion kasvoille heti saunan jälkeen. Yllätyin kuinka tehokkaasti voide imeytyi ihooni - ehkä jopa turhan tehokkaasti? Annoin vaikuttaa 20 minuuttia (unohdin katsoa kelloa) ja koko sen ajan iho tuntui hyvältä, ei ollenkaan kireältä tai kuivalta. Pestävää kasvoihin ei jäänyt juuri mitään. Pesun jälkeen iho tuntui pehmeältä, virkistyneeltä ja näytti heleältä. Ensi kerralla täytyy kokeilla levittää naamiota hieman enemmän kasvoille, imeytymisteho oli aika huikea. Naamio tuoksui raikkaalle mansikkajugurtille. Tuotetta teki mieli maistaa.
Montagne Jeunesse White chocolate "Syväpuhdistaa ihoa jättäen sen raikkaaksi ja virkistyneeksi". Naamio tarttui ihoon kiinni kuin tauti ja pystyin hädin tuskin liikuttamaan suuta kunnolla (iho oli ilmeisesti päässyt kuivumaan liikaa). Tuoksu oli onneksi hitusen miellyttävämpi kuin vastaavassa suklaanaamiossa (kuten aikaisemmin totesin, en voi sietää keinosuklaan tuoksua), mutta melko samanlainen kuitenkin. Iho ei pesun jälkeen tuntunut mitenkään erityisen puhdistuneelta ja posket suorastaan kiljuivat kosteusvoidetta. MJ:n savinaamio on ollut näistä syväpuhdistavista minulle se paras. Edellisessä työpaikassa myytiin näitä ja silloin tuli käytyä melkein kaikki läpi, osa useampaakin kertaan :).
Montagne Jeunesse Aromatherapy Masque "Syväpuhdistaa ja virkistää väsyneen ihon. Syväpuhdistavan naamion eteeriset öljyt virkistävät ja puhdistavat väsyneen ihon ja samalla rentouttavat ja rauhoittavat kehoa ja mieltä". Tätä naamiota olen tainnut kokeilla ihan ensimmäisten joukossa vuona nakki, joten muistikuvaa tämän toimivuudesta ei ole. Menee testin alle joku ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti