tiistai 21. heinäkuuta 2009

Edullisia ostoksia jälleen kerran

Viime viikolla tehtyjä markettiostoksia.


Klippoteket, Herbina, Rainbow ja Dove

Oranssi Klippoteket -hiuslakka on Shockwaves-lakan ohella toinen hiuslakka jotka olen todennut parhaimmiksi markettilakoiksi. Klippoteket tekee kampauksesta jämäkän ja kestävän, mutta ei jätä hiuksia kypärämäisiksi. Voisin sanoa tämän painivan samassa luokassa TIGI:n Hard Headin kanssa. Ostin lakan matkakokoisen version, sillä mainitsemani TIGI:n hiuslakka on välillä vähän turhan iso matkakaveri (mm. iltalaukkuihin). Lakka pitää, mutta on myös helppo harjata hiuksista pois. Klippoteketillä on myös erittäin hyvä muotoiluvaahto, sellaisessa isossa oranssisessa pullossa. Itse pidän myös sen tuoksusta! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä tuotemerkkiä :).

Marjaisa villitys jatkuu, Herbina Marja Spa –hoitosuihkeen myötä. Ihana tuoksu on vanha tuttu mansikkajugurtti, namm. Hoitosuihke selvittää hiuksia, vähentää niiden sähköisyyttä, ravitsee ja aktivoi luonnollisen kiillon. Hiukset tuntuivat ihanalle ja ennen kaikkea tuoksuivat
syötävän hyvälle. Rainbow kynsilakanpoistoaine poisti lakat tehokkaasti, mutta hellästi. Haju ei ollut niin myrkkyä kuin monissa muissa poistoaineissa. Doven deodorantti tuli valittua hyllystä puhtaasti pakkauksen soman ulkomuodon- ja raikkaan tuoksun perusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti