lauantai 27. kesäkuuta 2009

Sad Secret


Rockaholic Dirty Secret

TIGI:n Rockaholic Dirty Secret kuivashampoosta olin kertonut aikaisemmissa merkinnöissäni. Tämä on mitä ihanteellisen tuote näin kesän -ja matkasesonkien kulta-aikana. Festarikansan must have. Hiusten pesuvälejä voi pidentää, likaiset hiukset muuttuvat tätä suihkiessa taas hienoiksi ja tuuheuttahan me kaikki aina haluamme. Olen lähdössä kohta tien päälle useammiksi päiviksiä ja muutaman kuukauden sisällä tulee reissattua muutenkin ympäri Suomea auton kanssa. Ulkomailta tilatessa tuotteen saapuminen kestää hävyttömän kauan, koska aerosoleja ei kuljeteta ilmateitse. Olin valmis maksamaan tästä tuotteesta suomihinnan (TIGI:n tuotteeksi melko edullinen, "vain" 21€) ja ajattelin uuden tuote-erän jo saapuneen vanhan viallisen* tilalle. Tuotteita ei ollut vieläkään kampaamoissa.
Laitoin shampoon tilaukseen UK:sta. Heinäkuun loppupuolella tuotteen tulen luultavasti vasta näkemään. Pitää vaan toivoa etteivät nämä ole niitä virheellisiä eriä, tosin luulisi että kerta kaikki kyseisen tuote-erän tuotteet on vedetty pois myynnistä niin tämä koskisi myös netissä olevia tuotteita?
*Dirty Secretistä oli tullut virheellinen erä myyntiin. Ponnekaasullinen pullo oli muutaman suihkauksen jälkeen kevyen oloinen eikä sieltä tullut enää mitään. Koko myyntiin mennyt erä poistettiin eikä tilalle olla saatu vielä uusia. Juhannuksen jälkeen uumoiltiin uuden erän saapumista, mutta muutama päivä sitten tehdyn kampaamokyselyn jälkeen tuotteiden tulemisesta ei ole vieläkään tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti