lauantai 6. kesäkuuta 2009

Nassuhoitoa

Jo jokin aikaa sitten ostamiani ihojuttuja:


Lumene Sensitive Touch - Hellävarainen kasvovesi

Muutamia kokeilua lukuunottamatta en ole kasvovesia koskaan käyttänyt. Mieheni kanssa jouduimme jokin aikaa sitten härskien otsafinnien hyökkäyskohteeksi ja siitähän se ajatus sitten lähti. Itse ostin yllämainitun alkoholittoman tuotteen ja mieheni mukaan tarttui alkoholia sisältävä versio. Iho tuntui puhdistuksen jälkeen raikkaammalta ja puhtaammalta, finnejä ei muodostu enää niin helposti tai jos muodostuu niin paljon himmeämpinä. Kasvoveden jälkeen vanha kosteusrasvanikin sai jälleen uutta potkua.

Garnier Pure SOS

Lumenen vanha finnikynä sanoi pitkäaikaisen sopimuksensa irti. Paras finnikynä mitä olen ikinä käyttänyt ja tietenkin sellainen tuote on tähän päivään mennessä poistettu mynnistä kokonaan. Lumenelle on tullut vastaava finnikynä Natural Code -puolelle, halusin kuitenkin testata jotakin uutta. Garnier on boikottimerkkien listalla, yhtä naaman kosteusrasvaa lukuunottamatta minulla on vain huonoja kokemuksia kyseisestä merkistä. Päätin kuitenkin kokeilla sen viimeisen kerran jotain Garnieria - tämä ei voi ainakaan saada iholla mitään vahinkoa aikaiseksi eihän?
- huono annostelutekniikka, puristat -> tuote tursuaa liian isosta reiästä. Lumenen kynässä oli sellainen kieritettävä nipukka, vähän niin kuin joissakin valokynissä.
- omituinen haju, Lumenen kynä oli lähes hajuton.
- kynä tekee finnin päälle erittäin tahmean, yök!
- aiheutti pistelemistä ja polttoa finnin päällä - vaikka finni ei olisi edes rikki. Lumenea tuli laitettua joskus epätoivossa ihan punottavan ja rikkoutuneen finnin päälle eikä _ikinä_ kirvellyt.
Garnier, tuotat aina vain pettymyksiä ja epämääräisiä vaikutuksia iholle. Milloin epätasaisen ihon, kuorinnan jälkeisen karhean ihon, kelmumaisen pinnan iholle ja nyt tämä. En osta enää uudelleen. Taidan kokeilla ensi kerralla ihan suosiolla Lumenen Natural Coden finnikynää.

Dove Beauty Body Lotion - Go Fresh Cool Moisture

Doven ihanan raikas ja iholla mielyttävän tuntuinen kosteusrasva.. Antaa ihanan viileän ja raikkaan olon iholle - tuoksusta puhumattakaan<3>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti