tiistai 30. kesäkuuta 2009

Mielen- sekä hiusten kohotusta

En ole oikein koskaan törmännyt tapeeksi hyvään tyvikohottajaan. Aikoinaan sain kiitettävää kohotusta muotovaahdon ja papiljottien yhteistyöllä. Hiusten kasvaessa lisää pituutta paplarit jäivät käytöstä nopeasti pois ja siirryin tupeerauksen ihmeelliseen maailmaan. Tyvitupeerauksen ja hiuslakan liitto kestää, mutta kohotus olisi ihanteellisin saada tyveen ilman että hiuksia tarvitsisi kokoajan kuluttaa rajuilla tupeerauksilla ja lisätä päälle vielä kuivattavaa hiuslakkaa.
Olen meinanut tilata TIGI:n Root Boostiin jo kerran aikaisemmin, mutta skeptinen suhtautumiseni näihin "uskomatonta kohotusta!" -tuotteisiin vei voiton. Käydessäni tänään kampaajalla otsatukan leikkuun merkeissä minun ja Root Boostin tiet kohtasivat jälleen kerran. Kampaaja suositteli sitä minulle ja laittoi sitä kauttaaltaan hiuksiini näyttäen mitä se saa aikaiseksi. Kaikki epäilykseni katosivat samantien kun kampaaja oli saanut föönauksen tehtyä. Tuotetta suihkutettiin kuiviin hiuksiini eivät hiukset menneet suureksi ihmetykseksi tahmaisiksi tai likaisen näköiseksi. Hiukset kohosivat ihanasti tyvestä ja penkillä istui erittäin tyytyväinen asiakas.


Bed Head Tigi Catwalk Root Boost

Suihkutettava vaahto, joka kohottaa hiuksia samalla lisäten rakennetta ja tukea.

Tuotetta suihkutetaan noin 5-8cm etäisyydeltä tyvialueille ja kammataan latvoihin jolloin hiukset kohoavat kauttaaltaan föönatessa. Koostumus on kevyt, mutta nostattava. Hiukset jäävät pehmeän tuntuisiksi, kiiltäviksi ja nousevat tyvestä tuoden paksuuden tuntua. Tuoksu on kevyen hedelmäinen.

Käyttö kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.Tigi Bed Head Hard to Get

"Koskaan ei ole ollut näin helppoa leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa!"
Kampaaja tutustutti minut Root Boostin lisäksi Hard to Get -nimisen vahan maailmaan. Vahan koostumus näytti purkissa todella pehmeältä ja kevyeltä, joten epäilin saisiko tuolla minun paksuja ja osittain pitkiä päällyshiuksia (takanta ovat lyhyet) mitenkään laitettua.

Siinä missä Root Boost yllätti positiivesti, tämä yllätti vielä enemmän. Vahan koostumus oli hiuksissa ihanan pehmeä ja kevyt, mutta vaha antoi myös lupamaansa rakennetta. Hiukset tuntuivat jäävän paremmin HTG:llä kuin minun (no oikeastaan mieheni) TIGI Manipulator-vahalla.

Tuotteella saa kevyeltä näyttävän-, mattapintaisen- ja erotellun pidon. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja kosteutetuilta. Tuotteessa oli ainesosa, joka niin sanotusti "kuivattaa" hiustyveä ja näin ollen antaa paremman tuen eikä rasvoita juuri laisinkaan. Esimerkiksi Manipulator -vaha rasvoittaa hiuksia enemmän ja saa hiukset näin ollen näyttämään -ja tuntumaan- helposti likaisilta. Valitettavasti en muista sitä ainesosaa mitä tuossa HTG:ssä on.

Vahaa levitetään sormenpäillä märkiin tai kuiviin hiuksiin. Sopii lyhyistä keskipitkiin hiuksiin.
Tuoksuna raikas meloni.


Tyvikohottajalla, föönauksella + oikeanlaisella harjalla, vahalla ja hiuslakalla pääsee jo pitkälle. Vahaa ei aina edes välttämättä tarvita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti