keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Asunto on kohta muuttokunnossa - vai onko sittenkään?

Asuntopäivitystä.
Olohuone on valmiina, makuuhuone on tapetteja vaile valmis, eteinen on valmis ja kylpyhuoneelle emme ole tehneet -emmekä tee- mitään. Jess! Mutta... Edellisten asukkaiden jäljiltä keittiöstä löytyi vesivahinko ja sille ollaan nyt tekemässä "jotain". Korjaajista ei ole kuulunut mitään eikä isännöitsijä ole ilmoitellut asian tiimoilta mitään uutta sähköpostiimme. Korjaus sinne ollaan kuitenkin menossa tekemään - olisi tosin ihan mukava tietää milloin ja kauan se kestää kuivatuksineen päivineen. Vuokraa ei tarvitse maksaa niin kauan kuin emme pysty asuntoon muuttamaan.

Huonekaluja olisi kiva alkaa jo mallailemaan (makkariin ja olkkariin), mutta ei se oikeastaan kannata vielä tässä vaiheessa. Remonttipölyä keittiöstä tulee joka tapauksessa tulemaan.
Anoppi muutti uuteen asuntoon ja tältä jäi vähän kaikenlaista ylimääräistä tavaraa. Kaikki eivät meile sopineet ja joitakin emme yksinkertaisesti vain tarvitse. Asunnollemme lähti mukaan kuitenkin pieni pesukone joka mahtuu juuri ja juuri sille tarkoitetulle paikalle pikkuruiseen kylpyhuoneeseemme, pieni ämpärillinen työkaluja sekä TV-taso. Aluksi näin TV-tasosta kuvan mieheni puhelimesta... Kuva ei ollut mitenkään hyvä eikä tasoa imarteleva. Sitten kun lähdin katsomaan tasoa asunnollemme, niin suu loksahti kirjaimellisesti auki. Se on aivan upea! Massiivista hieman tummempaa puuta nam! Rakastuin siihen heti. Ihmettelimme kovasti miten anoppi raaski siitä luopua, mutta toinen TV-taso on kuulemma hänen telkkarilleen parempi :o. Kiertelimme tänään miehen kanssa alennusmyynneissä ja törmäsimme tähän samaiseen tasoon eräässä huonekalukaupassa, tarjoushinta näytti yli 400€ O_O. Näin jo sieluni silmin miten TV:n viereen siihen tasolle sopisi hyvin värikäs orkidea hillittyssä ruukussa, tai sitten lautanen + kynttilöitä... Nam.
Tällä hetkellä kuumeisen etsinnän alla on edullinen kolmen lampun kattovalaisin eteiseen, pyöreä ns. pörrömatto olohuoneeseen (ryöstöhintaisia!), työpöytä olohuoneeseen (meidän piti saada sellainen mutta vanhat omistajat tulivatkin katumapäälle...) sekä jonkinlainen tilanjakaja olohuoneeseen myöskin.
Nyt eivät meinaa silmät pysyä enää auki, huomenna kirjailua alelöydöistä sekä vähän muustakin. Kuvia yritän myös muistaa ottaa! Huoneestani oltiin toivottu kuvia, saa nähdä milloin sellaisia saa aikaiseksi kun tosiaan täältä pystyy jo hyvin näkemään että muuttohommia on ilmassa :D.


Anopinkieli sekä perheen lihansyöjäkasvi <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti