lauantai 2. toukokuuta 2009

MSCHIC By SeppäläMSCHIC:n tuotteita on voinut ennen ostaa vain verkkokaupan kautta ja Helsingin liikkeestä. Nyt laadukkaan kosmetiikkasarjan tuotteita saa Seppälän myymälöistä ympäri Suomea. Herkulliset värisävyt ovat runsaspigmenttisiä ja mineraalimeikit sopivat myös herkälle iholle.Kosmetiikkasarjaan kuuluu silmä-, huuli-, kasvo- ja mineraalimeikkejä sekä poninkarvasta valmistettuja siveltimiä. Meikkituotteita on yhteensä 21 erilaista. Sarjan värimaailma on suunniteltu yhteensopivaksi Seppälän mallistojen kanssa. Tänä keväänä vaate- ja meikkimallistot pursuavat kirkkaita värejä ja valloittavia sävyjä.
Tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen tapahtuu Suomessa ja valmistus Euroopassa kertoo MSCHIC Cosmeticsin toimitusjohtaja Marika Snellman- Söderström. MSCHIChin tuotteiden kerrotaan pysyvan aloillaan aina iltaan asti ja sopivan myös herkälle iholle. Tällöin hinta-laatusuhde näyttäisi olevan kohdillaan. Itselläni ei ole kokemusta kyseisen sarjan tuotteista, joten en osaa sanoa ovat MSCHIC By Seppälä -meikit laadultaan täysin vastaavia vai näkyykö edullinen hinta kovinkin voimakkaasti laadussa.
Kävin torstaina Seppälässä vappuhulinan keskellä vilkaisemassa tätä uutta kosmetiikkasarjaa. Kuten alimmaisessa kuvassa, luomivärit näyttivät myös hyllyillä yhtä houkuttelevilta. Testaamaan en ehtinyt.
Hyllyn toiselta puolelta löytyivät siveltimet ja huulimeikit. Pisteet täytyy antaa ehdottomasti testeri-siveltimistä missä karvan laatua pääsi kokeilemaan. En ole muistaakseni törmännyt siveltimissä testereihin aikaisemmin kuin ainoastaan The Body Shopissa? Karvat tuntuivat oikein hyvältä eivätkä vaikuttaneet irtoavan kovinkaan helposti.
Kierroksen päätteeksi mukaan tarttui ihastuttava *kiiltohuulipuna. Huulikiillot kiiltävät aina liikaa ja useimmat tuntuvat huulilla ällöttävän tahmeilta. Niiden makeasta hajusta en edes sano mitään, yök. Punat ovat sitten taas turhan tuhtia tavaraa vaikka niitä koittaisi laittaa miten ohuen kerroksen tahansa. Värit ovat myöskin joko ylikirkkaita tai turhan tummia. Jotenka hyllyssä komeilleen huulipunan ja huulikiillon liitto kuulosti upealta!
Testasin eri sävyjä (8kpl) kämmentäni vasten ja päädyin lopuksi Flirty Girl -sävyyn. Kotona testatessani huulet tuntuivat levittämisen jälkeen kevyiltä, pehmeiltä ja väriä jäi huulille sopivan verran olematta kuitenkaan liian raskaan/matan näköinen. Jälki ei ollut myöskään kiilloille tyypillisen glitterimäinen. Tuote oli siis nimensä veroinen. Tarpeeksi väriä ja sopivan vähän kiiltoa. Puna ei tuoksunut juuri millekkään mistä annan ison plussan. Minä en ainakaan henkilökohtaisesti pidä yhtään huulipunien "ummehtuneesta" hajusta enkä myöskään huulikiiltojen ällön makeasta pikkutyttö-tuoksusta.
Alimmaisessa kuvassa taitaa olla vielä tuo ostamani sävy(?).

Large Eyeshadow Brush (häivitykseen ja utuiseen levitykseen) Precise Eyeliner Brush (rajaussivellin) Small Eyeshadow Blush (luomi- ja rajauskynä värin levitykseen sekä jäljen pehmentämiseen)

* MSCHIC Glossy Lipstick -kiiltohuulipuna "Flirty Girl"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti