lauantai 2. toukokuuta 2009

Eräs sunnuntai

Edellisen viikon sunnuntaina oli hautajaiset. Löysin kaapista päälleni aina yhtä tyylikkään pitkän mustan suoran hameen (pitkä halkio), jakkumaisen mustan paidan (suljetaan pienillä hakasilla), alle mustan t-paidan ja jalkaan tummat sukkahousut. Huomasin mukavasti ennen lähtöä etten näköjään omista yhtään kappaletta ehjiä mustia sukkahousuja -paitsi sellaiset paksummat-. No onneksi tumman ruskeat olivat ehjät ja niitä tuskin mustasta edes erotti.
Siistin mutta nätin asun kruunasi yksi lempikoruistani - se sopi asun kanssa kuin nyrkki silmään.


Nättimys

Kaivoin kaapista esille yhdet suosikki kenkäni - Vagabondin mustat avokkaat <3.

Vagabond


Olin joku aika sitten ostanut pin up -väristä kynsilakkaa. Aluslakkaa en ole koskaan käyttänyt mutta pitää ilmeisesti lisätä sellainenkin hankintalistalle. Levitin kynsille päällyslakkaa aluslakaksi ja päälle kaksi kerrosta itse lakkaa ja lopuksi päällyslakka. Seuraavana päivänä muutamasta kynnestä oli jo irronnut kivoja palasia. Kappelissa haroin hiuksiani muutaman kerran ja tunsin oikein kuinka hiuskarva meni irtoavan lakkapalasen ja kynnen väriin, hrrr. Ilmeisesti päällyslakka ei sopinut aluslakan korvikkeeksi. Viime kesänä lakkailin kynsiäni melko ahkerasti -ilman aluslakkaa- ja loppu kesästä peukalon kynsi oli muuttunut ruman kellertäväksi, ei ollut mitenkään nätin näköinen. Ei kiitos samanlaista tänä kesänä.


Mavala - Madrid
Lähdimme käymään illasta mieheni kanssa lakkautetun vankilan suunnalle. Joka vuosi muuttolinnut pysähtyvät vankilan pelloille syömään näin kevään aikana. Tällä kertaa paikalla oli paljon erilaisia hanhia, kuoveja ja kiuruja. Joutsenia näin viime viikonloppuna muutaman kappaleen, mutta nyt niitä ei ollut laisinkaan - myös saalistavat muuttohaukat loistivat poissaolollaan.
Lintubongailun päätteeksi ajoimme takaisin kaupunkiin ja kävimme satamassa syömässä kevään ensimmäiset jäätelötötteröt. Tötteröiden hinta oli aavistuksen verran noussut ja jätskitkin olivat kuorineen päivineen aivan erilaisia. Olivatkohan nämä nyt jotain Ingmanin jäätelöitä kerta ne ovat syrjäyttäneet pikkuhiljaa lähes kaikki Valion valmistamat tuotteet kauppojenkin hyllyiltä? Otin lempijäätelöäni minttua ja sain jotain omituista minttua muistuttavaa tilalle. Maku ja koostumus oli hieman löysä ja tötterön sisällä olevat pienet suklaalastut tuntuivat suussa lähinnä märiltä paperinpalasilta. No, ehkä tänä kesänä ei tule sitten herkuteltua niin paljon jäätelöllä mikä voi olla myös ihan hyvä juttu...

Loppujen lopuksi kävely auringon paisteessa caprit ensi kertaa tänä vuona jalassa sai kuitenkin hymyn nopeasti takaisin kasvoille. Aikaisemmin päivällä jäänmurtaja oli käynyt rikkomassa jään satamasta ja nyt yhdellä hajanaisella jääpalalla makoili suloinen sorsapariskunta. Aurinkoa riitti ja lämpömittari näytti parhaimmillaan +20 astetta.

Kengänpohja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti