keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Let Your Hair Go Green And Rock!

Tigi Love Peace and the Planet

YEAH - I'd like
to save the planet,
but who says
my hair can't
look good doing it?!


TIGI:n uutuus; Orgaaninen tuoteperhe. Tuoksuissa mm. minttua, kirsikkaa, appelsiiniä, eukalyptusta... Tuotteissa käytetään luonnollisia aineksia (mm. laventeri, aloe vera, rosmariini, oliivi, valkoinen tee, jojoba, eukalyptus... jne) ja pakkaukset sekä tuotantoprosessi ovat ympäristöystävällisiä.

Tigi Rockaholic
The sickest
hair products
on the street!


TIGI:n uusi tuoteperhe, jossa on rock-henkisiä tuotteita rock-henkisille tyypeille! Tuotteissa on uusia ominaisuuksia sekä runsaasti uusia hoitavia ainesosia. Pakkaukset ovat tietysti teeman mukaisia.

Tässä kaksi mielenkiintoisinta tuotetta:
Dirty Secret
Ponnekaasullinen kuivashampoo. Tuote on likaisten hiusten pelastaja mutta samalla myös oiva muotoilutuote puhtaille hiuksille.

Likaiset: Suihke imee pois ylimääräisen rasvaisuuden ja raikastaa hiusten tuoksua. Tuote tekee hiuksista tuuheammat ja puhtaamman näköiset ja on mainio apu kun haluat lykätä hiusten pesua seuraavaan päivään. Pidentämällä pesuvälejä säästät hiuksia lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta ja värin haalistumiselta.

Puhtaat: Suihke tuo hiuksiin rakennetta ja karheutta. Tuote saa hennoistakin hiuksista todella paksut ja runsaat eivätkä hiukset lässähdä pöyhittäessä. Tämä ominaisuus sopii varsinkin hentohiuksisille suomalaisille.

Dirty Secretin tuoksuna on eksoottinen pomelo.
Kuulostaa melko hyvältä, eikös? TIGI odottaa Dirty Secretistä suurta hittiä. Tuote on varmasti loistava kaveri matkoille ja vauhdikkaisiin viikonloppujen bileisiin.
Rock Out
Kevyt kiiltoseerumi joka on paljon muutakin. Tuotteen keveyden ansiosta se sopii kaikille hiustyypeille. Seerumi lisää kiiltoa hiuksiin, mutta samalla se vahvistaa ja kosteuttaa vaurioituneita hiuksia. Hoitavina aineina esimerkiksi jojoba- ja avokadoöljyt. Tuotteessa on myös kosteussuoja, minkä ansiosta hiukset pysyvät sileinä ja kiiltävinä myös kostealla säällä. Mainio luonnonkiharoille ja pörröisille hiuksille.
Seerumi sulkee haaroittuneita latvoja tehden hiuksista terveemmän näköiset sekä nopeuttaa hiusten kuivumista sulkemalla hiuksen pintaa.

Rock Outin tuoksu kuulostaa taivaalliselta; mustikkainen vanilja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti