perjantai 1. tammikuuta 2010

Piece Of Life

Osallistuminen arvontaan on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! Suoritan arvonnan tiistaina 5.1.2010 ja ilmoitan voittajan täällä blogissa :).Huh, ihanaa kun kaikki juhlapyhähäslingit sekä uusi vuosi hömpötykset ovat jo ohitse.

Sain tuossa muutama päivä ennen jouluaattoa hieman erikoisemman joululahjan, nimittäin työtarjouksen eräästä erikoisliikkeestä! Voi että tämän tytön sydän heitti volttia ja korot kopisivat kohti kattoa. Aikaisempi työpaikkani oli IT-firmassa, mutta tämä uusi nykyinen vastaa enemmän koulutustani ja on muutenkin hitusen mielekkäämpää ;).

Tämän uusi työpaikka on pitänyt minut näin alkuun todella kiireisenä ja olen ehtinyt nipin napin lukemaan muiden blogien uusimmat päivitykset. Oma päivitystahtini on hiljentynyt kiireiden vuoksi, mutta onneksi sain nyt muutaman lomapäivän ansiosta kirjotella luonnoksia etiäpäin ja kohta pääsettekin jo lueskelemaan uusia merkintöjäni :).


Panda toivottaa kaikille lukijoille oikein hyvää alkanutta vuotta 2010, muistakaa hymyillä ja kuluttaa energia hyvien asioiden parissa pus pus :).

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon, hienoa, että olet saanut kivoja töitä! Ja onnea muutenkin tälle vuodelle. :)

    VastaaPoista